Citify
back
Tilbake
Sikker handel med 3d-secure
Det er alltid 14 dagers full returrett
Vi leverer innen 1-5 virkedager
Kontakt kundeservice

{ProductTitle}

{CompanyName}

{Value} NOK pr. stk.

{Variation1}

{Variation2}

Antall:

{itemTotPrice}NOK

Frakt:

NOK
Total
NOK
Ny kunde? Trykk på knappen under og fyll i kontaktopplysningene dine for å registrere deg som ny kunde.

Handelsbetingelser


Introduksjon

Vi er en del av handelskonseptet Citify. Citify tilbyr handelsløsninger for en rekke bedrifter innen forskjellige bransjer og er et bindeledd mellom deg og aktørene. Løsningen gir deg flere fordeler, blant annet felles betalingsløsning og innlogging til tjenester levert av Citify slik at du enkelt kan handle fra en rekke aktører med kun en innlogging.


Ordrebekreftelse

Bestiller du varer fra Citify går din bestilling videre til den fysiske aktøren som fører varen på Citify sin markedsplass (Ikke lansert enda) eller aktørens URL. Butikken behandler din ordre og du mottar deretter en bekreftelse per e-post med informasjon om bestillingen din.


Dersom du betaler per kort vil kortet ditt først belastes når butikken har godkjent din bestilling, og sendt deg din vare. Dersom en eller flere varer ikke kan leveres belastes du selvsagt ikke for dette.


Vi reserverer oss for at varen blir utsolgt og for prisfeil som kan oppstå. Av og til kan det hende at en vare du bestiller blir utsolgt før systemet vårt kan oppdatere dette. Dette hender som regel når flere bestiller samme vare samtidig.


Take Away

Ved ordre av Take Away på Citify går bestilligen videre til den aktuelle restauranten. Du mottar deretter en bekreftelse per e-post med informasjon om bestillingen din. Du får så en umiddelbar tilbakemeldint per SMS med tidspunkt for henting. Restauranter leverer vanligvis innen maksimalt 90 min.


Kortbetaling

Du har mulighet for å betale med bankkort, samt internasjonale kredittkort.

Alle priser er inkl. mva, så fremst du ikke er på et passordbeskyttet forhandlerområde.


Velger du å betale med kort er det ingen ekstra avgift enn fraktkostnaden.

Når du betaler med kort håndteres betalingen av vår betalingspartner DIBS for å garantere rask og sikker betaling.


Slik gjør du for å betale med kort

- Først logger du inn eller oppretter en ny Citify-konto. Når du har lagt produktene du vil handle i handlekurven din, går du videre til kassen.

- Velg kort som betalingsmåte. Siden oppdateres og flere felt kommer frem. Fyll ut disse.

- Pass på at alle opplysninger er korrekt utfylt før du går videre og gjennomfører kjøpet!

- Pengene reserveres på din konto. (Når pengene er reservert betyr det at de ikke er tilgjengelig for deg men heller ikke overført til Citify). Pengene blir overført til Citify når pakken sendes.


All informasjon sendes kryptert via sikre servere (SSL/HTTPS). Mer informasjon angående sikkerheten på Citify kan du lese mer om lenger ned på siden. Du kan selv kontrollere at informasjonen som sendes via Internett er sikker ved å se på adresselinjen som begynner med https:// (vanlig trafikk går via http://).

DIBS-DebiTech, som håndterer transaksjonene våre oppfyller alle kravene for PCI-DSS.


Citify er ansvarlig for kredittkorttransaksjoner gjort gjennom denne nettsiden


Sikkerhet

For våre kunders trygghet har vi i samråd med vår sikkerhetsekspert innført følgende rutiner for å øke sikkerheten ved kjøp.

 • Vårt interne sikkerhetssystem blir varslet om en ordre mistenkes for å være bedrageri. Sikkerhetssystemet bygger på ulike parameter som er satt opp av vår sikkerhetsekspert og våre samarbeidspartnere.

 • Om sikkerhetssystemet varsler velger vi å ikke levere aktuell bestilling. Av og til kan dette innebære at en bestilling som er helt i orden blir stoppet. Vi håper du som kunde har forståelse for dette da det gjelder din sikkerhet.

 • Bedrageri/svindel politianmeldes og følges opp av vår sikkerhetspartner.

 • Levering av bestillinger med høy verdi blir alltid utlevert til nærmeste utleveringssted.

 • Citify er en seriøs e-butikk som kun inngår avtaler med myndige personer eller mindreårige med foresattes godkjenning. Bindende kjøpsavtale kan kun inngås med personer over 15 år, kredittkjøp kan kun gjennomføres med personer over 18 år. Anser vi at mindreårige handler uten godkjennelse tar vi oss retten til å avstå fra å sende ut varer og sperre kundekontoen til denne personen.Frakt og levering av varer

Levering av varer anses som gjennomført når kunden har fått varen utlevert. Normal leveransetid er 2-14 virkedager for varer og 30-90 min på Take Away. Visse produkter kan under høysesongen, ved høy belastning eller andre omstendigheter ha noe lengre leveransetid. Dette får du beskjed om på e-post.


Varer sendes med Posten Norge, Postnord, eller andre fraktleverandører. Take Away- aktører har egne fraktløsninger. Citify står ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser knyttet til fraktleverandør. Alle leveringsfrister er veiledende, avvik kan forekomme.Fraktpris

Du betaler kun en frakt via Citify sin markesplass, uavhengig av hvor mange butikker din bestilling leveres fra. Din fraktpris vises ved utsjekk. Enkelte varer har også fri frakt.


Dersom butikken du bestiller fra ligger i annet land enn Norge kan tollavgifter tilkomme. Det står opplyst under hvert produkt hvilken butikk som leverer varen, og hvor butikken holder til.

Fra bedriftnes sine egne nettadresser gjelder egne fraktpriser. Disser er det opplyst om på de enkelte sidene.

Angrerett

Du har alltid 14 dagers bytte- og returrett. For å kunne returnere må produktet være ubrukt. Originalemballasje og eventuelle merkelapper skal legges ved returen. Om varen er returnert i uforsvarlig stand har vi rett til å nekte refusjon. Det er dessverre ingen bytterett på undertøy, kosmetikk, parfymer og Take Away.Reklamasjon

Eventuelle feil eller mangler ved produkter/varer levert fra Citify, skal oppgis innen 2 måneder etter du har oppdaget feilen. Det er din plikt å angi, og forklare, hvordan feilen eller manglen viser seg. Dersom du oppdager en feil ved varen, skal du rette henvendelsen direkte til den butikken du har mottatt varen fra eller til Citify. Du kan som utgangspunkt kun klage over feil som viser seg senest 2 år etter du har fått varen levert. For varer med begrenset holdbarhet er din klagemulighet avgrenset av holdbarhetsperioden Citify har gitt deg beskjed om. Du kan som forbruker velge om varen skal repareres eller byttes. Unntakelsen til denne hovedregel er hvis bytting er umulig eller vil medføre uforholdsmessige store omkostninger for Citify.


Citify kan kontaktes på følgende adresse:


Citify AS

post@citify.no